Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNBC: Η μάχη των οικονομολόγων στις ΗΠΑ – 370 εναντίον του Trump και 306 εναντίον της Clinton

CNBC: Η μάχη των οικονομολόγων στις ΗΠΑ  – 370 εναντίον του Trump και 306 εναντίον της Clinton
Σε πρόσφατη επιστολή τους 306 οικονομολόγοι τάχθηκαν  ενάντια στην Κλίντον τονίζοντας ότι έχει μια «απερίσκεπτη οικονομική ατζέντα»
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τις προεδρικές εκλογές τις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου του 2016 και η μάχη….των οικονομολόγων έχει ξεκινήσει αναφέρει το αμερικανικό CNBC.
Συνολικά 370 οικονομολόγοι μεταξύ αυτών και 8 νομπελίστες έστειλαν ανοικτή επιστολή υποστηρίζοντας ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ψηφίσουν για πρόεδρο τον Donald Trump.
Η επιστολή, που δημοσιεύτηκε στην Wall Street Journal, απαριθμεί 13 οικονομικά επιχειρήματα εναντίον Trump, αλλά δεν διευκρινίζεται γιατί πρέπει να προτιμηθεί η Hillary Clinton.
«Ο Donald Trump είναι μια επικίνδυνη, καταστροφική επιλογή για τις ΗΠΑ.
Παραπληροφορεί το εκλογικό σώμα, υποβαθμίζει την εμπιστοσύνη στους δημόσιους θεσμούς με τις θεωρίες συνωμοσίας, και προωθεί την ηθελημένη αυταπάτη ανέφεραν οι οικονομολόγοι.
"Εάν εκλεγεί, δημιουργεί ένα μοναδικό κίνδυνο για τη λειτουργία των δημοκρατικών και οικονομικών θεσμών και την ευημερία των ΗΠΑ.
Για τους λόγους αυτούς, σας συνιστούμε να μην ψηφίσετε τον Donald Trump καταλήγει η επιστολή.
Όμως πολλοί οικονομολόγοι είναι επίσης ενάντια στις πολιτικές της Χίλαρι Κλίντον.
Σε πρόσφατη επιστολή τους 306 οικονομολόγοι τάχθηκαν  ενάντια στην Κλίντον τονίζοντας ότι έχει μια «απερίσκεπτη οικονομική ατζέντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης