Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hackers της ρωσικής κυβέρνησης «δείχνει» η Microsoft για την «επίθεση» στο λογισμικό της

Hackers της ρωσικής κυβέρνησης «δείχνει» η Microsoft για την «επίθεση» στο λογισμικό της
Οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε διάφορους χρήστες του λογισμικού της με την ίδια μέθοδο που είχαν εισχωρήσει και στα αρχεία των Δημοκρατικών
Hackers που συνδέονται με τη ρωσική κυβέρνηση «δείχνει» πίσω από την «επίθεση» που δέχθηκε στο λογισμικό της η Microsoft, συνδέοντας μάλιστα τη συγκεκριμένη ομάδα προγραμματιστών (γνωστή ως «Strontium» ή «Fancy Bear») και με το hacking (διαδικτυακή επίθεση) στο Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα του ο τεχνολογικός γίγαντας, οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε διάφορους χρήστες του λογισμικού της με την ίδια μέθοδο που είχαν εισχωρήσει και στα αρχεία των Δημοκρατικών, τονίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει κάποια διαρροή προσωπικών δεδομένων.
Επίσης, προανήγγειλε πως την ήμερα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, στις 8 Νοεμβρίου 2016, θα παρουσιάσει ένα patch το οποίο θα προστατεύει τους χρήστες από τέτοιου είδους κακόβουλες επιθέσεις λογισμικού.
Να σημειωθεί πως η υπόθεση με το hacking του Δημοκρατικού Κόμματος συνδέεται, σύμφωνα με πολλούς, με τις διαρροές των Wikileaks που ταλανίζουν την Hillary Clinton…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης