Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters:Σημαντικό προβάδισμα Clinton με 15 ποσοστιαίες μονάδες, 11 ημέρες πριν από τις εκλογές

Reuters:Σημαντικό προβάδισμα Clinton με 15 ποσοστιαίες μονάδες, 11 ημέρες πριν από τις εκλογές
Υπολογίζεται πως 19 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής στις εκλογές
Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια του FBI, που αποφάσισε να ανοίξει και πάλι τις έρευνες για τα email της υποψήφιας των δημοκρατικών η Hillary Clinton προηγείται στις δημοσκοπήσεις.
Έντεκα ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, Clinton προηγείται του Donald Trump με 15 ποσοστιαίες μονάδες μεταξύ των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στην πρόωρη ψηφοφορία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με την ανάλυση States of the Nation project του πρακτορείου ειδήσεων Reuters και του ινστιτούτου Ipsos.
Αν και τα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα για όλες τις πολιτείες όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της πρόωρης ψηφοφορίας, η Clinton εξασφαλίζει ένα πλεονέκτημα σε πολιτείες κλειδιά όπως το Οχάιο και η Αριζόνα και σε μέχρι πρότινος προπύργια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος όπως η Τζόρτζια και το Τέξας.
Υπολογίζεται πως 19 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής στις εκλογές, σύμφωνα με το United States Election Project του Πανεπιστημίου της Φλόριντας, ένας αριθμός που ισοδυναμεί με το 20% του εκλογικού σώματος.
Συνολικά, η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν δείχνει να χάνει τον στόχο να κερδίσει τις περισσότερες ψήφους στο Εκλεκτορικό Κολέγιο, κατέδειξε η δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης