Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hillary Clinton: Loser ο Trump – Αρνείται την ίδια τη Δημοκρατία

Hillary Clinton: Loser ο Trump – Αρνείται την ίδια τη Δημοκρατία
«Η ειρηνική μετάβαση σε μία νέα πολιτική δύναμη είναι αυτό που κάνει την Αμερική “Αμερική”»
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε εκ νέου στον Donald Trump η Δημοκρατική υποψήφια Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Hillary Clinton.
Με αφορμή την εμμονή του Ρεπουμπλικάνου να μην αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, αν χάσει με οριακή διαφορά ψήφων, η Hillary τον αποκάλεσε «loser» ενώ δεν δίστασε και να τον παρομιάσει με δικτάτορα.
«Το να λες ότι δεν αποδέχεσαι το αποτέλεσμα των εκλογών, αποτελεί μία ευθεία απειλή στην Δημοκρατία.
Η ειρηνική μετάβαση σε μία νέα (πολιτική) δύναμη είναι αυτό που κάνει την Αμερική “Αμερική”
Κάποιοι όμως είναι losers (χαμένοι), εμείς κοιτάμε να προχωρήσουμε», σημείωσε. 
Θυμίζουμε πως νωρίτερα η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, Kellyanne Conway, παραδέχτηκε πως ο Donald Trump έχει μείνει πίσω στην κούρσα για την προεδρία.
«Έχουμε μείνει πίσω» παραδέχθηκε η Conway μιλώντας στην εκπομπή του καναλιού NBC "Meet the Press", τονίζοντας ότι η Clinton «έχει τρομερά πλεονεκτήματα», όπως τη μεγάλη χρηματοδότηση από τον ιδιωτικό τομέα, που της επιτρέπει, όπως είπε, να ξοδέψει εκατομμύρια για τηλεοπτικές διαφημίσεις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.
Η Conway υποστήριξε ότι η προεκλογική εκστρατεία του Trump στόχευε στους αναποφάσιστους που δεν είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν την Clinton.
Δημοσκοπήσεις δίνουν το προβάδισμα στην υποψήφια των Δημοκρατικών, ενδεικτική είναι μια έρευνα της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters (State of the Nation project), η οποία δείχνει ότι η Clinton έχει 95% πιθανότητα να κερδίσει τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την προεδρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης