Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώην σύμβουλος Obama: Ίσως οι δημοσκοπήσεις για Trump - Clinton να μην «πέφτουν μέσα»…

Πρώην σύμβουλος Obama: Ίσως οι δημοσκοπήσεις για Trump - Clinton να μην «πέφτουν μέσα»…
Λόγω του φανατισμού που διακρίνει τους υποστηρικτές του ακραίου Ρεπουμπλικάνου, ορισμένοι απαντούν επίτηδες πως θα ψηφίσουν την Hillary
Το ενδεχόμενο οι δημοσκοπήσεις (link) που δίνουν ισχυρό προβάδισμα στη Hillary Clinton να μην ανταποκρίνονται ακριβώς στην πραγματικότητα επισήμανε ο πρώην σύμβουλος του Barack Obama και υποστηρικτής της Δημοκρατικής υποψήφιας, Mark Hannah.
Όπως υποστήριξε, μιλώντας στο κανάλι CNBC, οι ερωτηθέντες απαντούν ορισμένες φορές με βάση περισσότερο το προβλεπόμενο αποτέλεσμα της έρευνας, παρά με το τι πραγματικά πιστεύουν.
Εξηγώντας, επειδή η Hillary προηγείται στην συντριπτική πλειοψηφία των ερευνών, υπάρχουν πολίτες που απλά εντάσσονται στο ρεύμα, χωρίς να την υποστηρίζουν ή να θέλουν να την ψηφίζουν.
Επίσης, ακόμα πιο σημαντικό, λόγω του φανατισμού που διακρίνει τους υποστηρικτές του ακραίου Ρεπουμπλικάνου, ορισμένοι απαντούν επίτηδες πως θα ψηφίσουν την Hillary, προκειμένου να υπάρξει η ανατροπή στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου.
Σχετικά με το σημερινό 3ο και τελευταίο debate των δύο φαβορί για την καρέκλα του Λευκού Οίκου, ο κ. Hannah τόνισε πως η κ.Clinton πρέπει να δώσει το «τελειωτικό χτύπημα» στον αντίπαλό της…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης