Τελευταία Νέα
Διεθνή

Assad (Πρόεδρος Συρίας): Οφείλουμε να προστατέψουμε τους πολίτες του Χαλεπιού από τους τρομοκράτες

tags :
Assad (Πρόεδρος Συρίας): Οφείλουμε να προστατέψουμε τους πολίτες του Χαλεπιού από τους τρομοκράτες
"Πρέπει να απαλλαγούμε από τους τρομοκράτες που βρίσκονται στο Χαλέπι"
Στο γεγονός ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις πρέπει να απαλλάξουν την πόλη του Χαλεπιού από τους αντάρτες "τρομοκράτες" προκειμένου να προστατευθεί ο άμαχος πληθυσμός, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Συρίας, Bashar al Assad, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε σήμερα (19/10) σε ελβετικό τηλεοπτικό σταθμό.
Συγκεκριμένα, ο Assad χαρακτήρισε τους αντάρτες που βρίσκονται στο Χαλέπι ως "τρομοκράτες", τονίζοντας ότι "η αποστολή μας, σύμφωνα με το νόμο και το σύνταγμα είναι να προστατεύσουμε τους πολίτες και να απαλλαγούμε από τους τρομοκράτες του Χαλεπιού", προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αντιταχθεί στους επικριτές του, αναφορικά με τους βομβαρδισμούς που πραγματοποιεί σε ορισμένες περιοχές της πόλης.
"Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους αμάχους ενώ βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών", αναρωτήθηκε ο σύρος πρόεδρος, για να προσθέσει ότι οι πολίτες "σκοτώνονται από αυτούς και ελέγχονται πλήρως από αυτούς".
"Ο ρόλος μας δεν είναι καθόμαστε στην άκρη και να παρακολουθούμε, αντιθέτως πρέπει να επιτεθούμε στους τρομοκράτες, αυτό είναι αυτονόητο", καταλήγει ο Assad, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τις προθέσεις του ότι δε θα σταματήσει τις επιδρομές στις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών.
Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (18/10) Ρωσία και συριακή κυβέρνηση κήρυξαν την κατάπαυση πυρός στην περιοχή του Χαλεπιού, προκειμένου να παρασχεθεί η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια στους αμάχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης