Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Ο Trump ζήτησε να υποβληθεί η Hillary Clinton σε drug test

Skynews: Ο Trump ζήτησε να υποβληθεί η Hillary Clinton σε drug test
"Στημένες" χαρακτήρισε τις επικείμενες προεδρικές εκλογές ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων
Ο Donald Trump πρότεινε να υποβληθεί η Hillary Clinton σε drug test πριν το επόμενο προεδρικό debate την Τετάρτη 19/10, όπως γράφει το Sky News.
Mιλώντας σε μία συγκέντρωση στο Νιου Χαμσάιρ ό υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων υπαινίχθηκε ότι η συμπεριφορά της Clinton άλλαξε μετά το τελευταίο τους debate.
"Είμαστε σαν αθλητές και οι αθλητές πρέπει να κάνουν drug test" υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Trump, προσθέτοντας ότι "το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς πριν τα debate".
Σε όλο αυτό που φαίνεται να είναι μία αναφορά για την πρόσφατη κατάρρευση της Clinton, όταν υπέφερε από πνευμονία, στέκεται ουσιαστικά ο Trump λέγοντας ότι "δεν μπορούσε να φτάσει στο αυτοκίνητό της".
Παράλληλα υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου είναι ήδη δεδομένο.
"Η Hillary πάει για την προεδρία σε εκλογές που μοιάζουν να είναι νοθευμένες, στημένες" υποστήριξε ο Trump και κατηγόρησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για αυτό.
"Στις εκλογές γίνεται νοθεία από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν ψεύτικες κατηγορίες και λένε εξοργιστικά ψέματα για να τη βγάλουν πρόεδρο".
Αναφερόμενος στις κατηγορίες για σεξισμό που του αποδόθηκαν, ο Trump υποστήριξε ότι ήδη αποδείχτηκαν ψεύτικες και χαρακτήρισε τους κατήγορούς του απατεώνες.
Την Παρασκευή 14/10 δύο γυναίκες κατηγόρησαν, εξάλλου, τον Trump για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ μία υποστήριξε ότι την είχε φιλήσει με ανοιχτό στόμα και την είχε τραβήξει προς το μέρος του στο Λος Άντζελες το 2007.
 "Μετά τράβηξε τον ώμο μου και άρχισε να με φιλάει ξανά πολύ επιθετικά, ενώ έβαλε και το χέρι του στο στήθος μου" ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.
Ο Trump απάντησε ότι δεν τη θυμάται σχεδόν καθόλου και δεν την έχει συναντήσει ποτέ σε ξενοδοχείο.
Η άλλη γυναίκα τον κατηγόρησε ότι έβαλε το χέρι του κάτω από το πουκάμισό της και άγγιξε το εσώρουχό της, κάτι που συνέβη στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Ο μάνατζερ της εκστρατείας της Hillary Clinton Robby Mook απέρριψε τον ισχυρισμό του Trump ότι οι εκλογές ήταν στημένες και είπε ότι όταν δηλώνει κάτι τέτοιο ένας υποψήφιος είναι επειδή φοβάται ότι θα χάσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης