Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Figaro: O άφωνος Hollande, το τηλεφώνημα του Putin και το αίτημα του Τσίπρα

Le Figaro: O άφωνος Hollande, το τηλεφώνημα του Putin και το αίτημα του Τσίπρα
Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, ο Γάλλος πρόεδρος έμεινε άφωνος μόλις δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον Putin
Ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande έμεινε άφωνος όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Vladimir Putin με το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος τον ενημέρωσε για το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία.
Αυτό αναφέρεται σε σημερινό (14/10/2016) δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, όπου επίσης γίνεται λόγος για «ένα παιχνίδι πόκερ που ξεκίνησε ανάμεσα στην Αθήνα, τη Μόσχα και το Παρίσι».
Η Le Figaro σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της σελίδας 512 του βιβλίου «Ένας Πρόεδρος Δεν Πρέπει Να Τα Λέει Αυτά» γράφει: «Η ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει από τη Ρωσία αν μπορεί να τυπώσει δραχμές γιατί στην Ελλάδα δεν έχουν πια εκτυπωτή να το κάνουν.
Μετά τη συζήτηση, ο Francois Hollande έμεινε άφωνος, αναρωτιέται το λόγο για το οποίο δέχτηκε αυτό το τηλεφώνημα από το Κρεμλίνο, όμως τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ενδιαφέρονται τόσο γι΄ αυτό.
Ανακαλύπτουν ότι ο πρωθυπουργός τους ήταν αποφασισμένος να βγάλει τη χώρα από την ευρωζώνη, με τη βοήθεια της Μόσχας, ενώ ο λαός παραμένει προσηλωμένος στο ενιαίο νόμισμα.
Κάπως έτσι διαβάζει κανείς στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ότι ο Francois Hollande αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης