Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: «Παγώνει» τις προσλήψεις η Deutsche Bank - Εξοικονόμηση 1,9 δισ. ευρώ το 2016

tags :
Bloomberg: «Παγώνει» τις προσλήψεις η Deutsche Bank - Εξοικονόμηση 1,9 δισ. ευρώ το 2016
Αναλυτές της JPMorgan έχουν υπολογίσει ότι η DeutscheBank μπορεί να εξοικονομήσει έως 1,9 δισ. ευρώ το 2016 από το πάγωμα των προσλήψεων
Σε «πάγωμα» των προσλήψεων προχωρά η DeutscheBank, στο πλαίσιο του προγράμματος που εφαρμόζει ο διευθύνων σύμβουλος, JohnCryan, με στόχο την περικοπή του κόστους και την ενίσχυση της επενδυτικής εμπιστοσύνης, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.
Σε μήνυμά της προς τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας αναφέρει πως θα εφαρμοστεί άμεσα η αναστολή στις προσλήψεις.
Το πάγωμα των προσλήψεων επηρεάζει όλες τις μονάδες παγκοσμίωςμ εξαιρουμένων κάποιων μονάδων λειτουργίας ελέγχου.
Ο Cryan προσπαθεί να αντιστρέψει την πτώση στις μετοχές, που έχει οδηγήσει στην απώλειες του 50% ης χρηματιστηριακής αξίας της DeutscheBankκατά τη διάρκεια του 2016.
Η ανησυχία για το μέλλον της τράπεζας βρίσκεται στα ύψη, με φόντο την επιβολή του προστίμου -μαμούθ, ύψους 14 δισ. ευρώ, το οποίο επέβαλε στην DeutscheBankτο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
Εκπρόσωπος της τράπεζας δεν σχολίασε το δημοσίευμα και παρέπεμψε στην ανακοίνωση της 6ης Οκτωβρίου, στην οποία γίνεται λόγος για συμφωνία με τα συνδικάτα των εργαζομένων για την περικοπή 1000 θέσεων εργασίας στη Γερμανία.
Αναλυτές της JPMorgan έχουν υπολογίσει ότι η DeutscheBank μπορεί να εξοικονομήσει έως 1,9 δισ. ευρώ το 2016 από το πάγωμα των προσλήψεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης