Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύο από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Donald Trump ζητάνε… τα λεφτά τους πίσω

Δύο από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Donald Trump ζητάνε… τα λεφτά τους πίσω
Ο εκπρόσωπος του Trump, Jason Miller, ανέφερε ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει κάτι για απόσυρση χορηγιών από την καμπάνια
Τα λεφτά τους πίσω ζητάνε δύο από τους μεγαλύτερους χορηγούς του υποψήφιου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, καθώς από ότι φαίνεται τα δεκάδες χιλιάδες δολάρια που του διέθεσαν δε φαίνεται να «πιάνουν τόπο».
Όπως φαίνεται και στις παρακάτω επιστολές που έχουν δημοσιευτεί σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι χορηγοί εκφράζουν την πλήρη απογοήτευση τους αλλά και τον αποτροπιασμό τους για τις κινήσεις και τους χειρισμούς του εκκεντρικού Ρεπουμπλικάνου, ζητώντας σαν επιστραφούν τα χρήματα τους, ενώ «μετανιώνουν» και την ενεργή συμμετοχή μελών της οικογένειας τους στην καμπάνια.
Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στα σεξιστικά σχόλια του Ρεπουμπλικάνου, σε προσωπική συνομιλία με τον Bill Bush to 2005, η οποία διέρρευσε το περασμένο Σάββατο.
Σημειώνεται πως ο εκπρόσωπος του Trump, Jason Miller, ανέφερε ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει κάτι για απόσυρση χορηγιών από την καμπάνια.

Οι επιστολές: 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης