Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street Journal: Το ρεπουμπλικανικό κόμμα θα αποσύρει τη χρηματοδότηση του προς τον Trump

Wall Street Journal: Το ρεπουμπλικανικό κόμμα θα αποσύρει τη χρηματοδότηση του προς τον Trump
Η μεταστροφή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ακολουθεί τις σφοδρές αντιδράσεις υποστηρικτών μετά τα σεξιστικά σχόλια του Trump
Μπορεί στην Ευρώπη ο Donald Trump να βρίσκει υποστηρικτή στο πρόσωπο του βρετανού Nigel Farage, στις ΗΠΑ όμως πολλοί ρεπουμπλικάνου αποσύρουν μαζικά την εμπιστοσύνη τους στο υποψήφιο του κόμματός τους.
Μάλιστα Το ίδιο το κόμμα κάνει ένα βήμα παραπάνω, καθώς μελετά το ενδεχόμενο απόσυρσης ακόμη και της χρηματοδότησης προς τον υποψήφιό για την προεδρία μεταφέροντας τα κονδύλια αυτά σε υποψηφίους, για χαμηλότερα αξιώματα.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, που επικαλείται αξιωματούχο του κόμματος που δεν κατονομάζει, πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή στη στρατηγική των Ρεπουμπλικάνων, αφού πλέον σκοπεύουν να παρακινήσουν τους ψηφοφόρους να υποστηρίξουν τους υποψηφίους τους για τη Γερουσία, ακόμη και αν επιλέξουν για πρόεδρο τη Hillary Clinton.
Η εν λόγω μεταστροφή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ακολουθεί τις σφοδρές αντιδράσεις υποστηρικτών του, οι οποίοι, μετά τα σεξιστικά σχόλια και τα "κατορθώματα" του Donald Trump, δήλωσαν πως δεν επιθυμούν πλέον να υποστηρίξουν για την προεδρία των ΗΠΑ τον δισεκατομμυριούχο, πλην αθυρόστομο, επιχειρηματία.
Υπενθυμίζεται πως στις 21:00 (ώρα ΗΠΑ) θα λάβει χώρα το δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ του Donald Trump και της Hillary Clinton, όπου ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος θα κληθεί να διαχειριστεί μια κρίση που έχει στρέψει εναντίον του μεγάλη μερίδα του κόμματός του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης