Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο στόχαστρο των γερμανικών Αρχών 57 ξένες τράπεζες για φορολογικές υποθέσεις

Στο στόχαστρο των γερμανικών Αρχών 57 ξένες τράπεζες για φορολογικές υποθέσεις
Μέχρι στιγμής, το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας έχει εισπράξει 120 εκατ. ευρώ από πρόστιμα σε τράπεζες
Στο στόχαστρο του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας μπαίνουν 57 μη γερμανικές τράπεζες, καθώς ερευνούνται για φορολογικές υποθέσεις.
Ειδικότερα, τα τραπεζικά ιδρύματα ερευνώνται για συνέργεια σε φοροδιαφυγή, στο πλαίσιο των γενικότερων ερευνών που έχει ξεκινήσει το κρατίδιο τα τελευταία χρόνια, από το 2010.
Μέχρι στιγμής, το κρατίδιο έχει εισπράξει 120 εκατ. ευρώ από πρόστιμα σε τράπεζες, ενώ τα συνολικά του έσοδα από κυρώσεις κατά φοροφυγάδων, μερικοί εκ των οποίων εθελούσια αποκάλυψαν τις απάτες, φτάνουν ακόμα και τα 2,3 δισ., όταν το συνολικό αντίστοιχο ποσό για όλη Γερμανία είναι 6 δισ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης