Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση CNN: Μπροστά 5 μονάδες η Clinton – Προηγείται με 47% έναντι 42% του Trump

Δημοσκόπηση CNN: Μπροστά 5 μονάδες η Clinton – Προηγείται με 47% έναντι 42% του Trump
Κερδίζει σε άντρες και ανεξάρτητους ψηφοφόρους η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα
Σαφές προβάδισμα 5 ποσοστιαίων μονάδων δίνει δημοσκόπηση στην Hillary Clinton έναντι του Donald Trump ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN που διεξήχθη μετά το πρώτο debate των δύο υποψηφίων για το προεδρικό αξίωμα, η Clinton λαμβάνει 47% έναντι 42% του Trump.
Η Clinton φέρεται να κερδίζει στις προτιμήσεις των αντρών και των ανεξάρτητων ψηφοφόρων, ενώ φέρεται να βελτιώνει τη «διείσδυση» της στους λευκούς ψηφοφόρους που δεν έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και μέχρι πρότινος αποτελούσαν τον πυρήνα των οπαδών του Trump.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν επίσης, ότι τα 3/4 των ψηφοφόρων τάσσονται υπέρ της δημοσιοποίησης των φορολογικών απαλλαγών του Trump, ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε «έξυπνα» την φορολογική νομοθεσία των ΗΠΑ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του.
«Είχα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω της φορολογική νομοθεσία της χώρας μας, αλλά και το επιχειρηματικό μου δαιμόνιο προκειμένου να επιβιώσω μέσα στο χάος της μεσιτικής αγοράς.
Λίγοι στάθηκαν ικανοί να κάνουν κάτι τέτοιο» είπε ο Trump κατά διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Κολοράντο, δηλώσεις που προκάλεσε την έντονη κριτική από την Clinton.
«Ποια είναι αυτή η ιδιοφυΐα που χάνει ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε έναν και μόνο χρόνο;
Αυτός είναι ο Trump με κεφαλαίο Τ που μετατρέπει την επιχειρηματική επιτυχία σε αποτυχία» είπε η Clinton.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης