Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ακόμα ένα πρόβλημα για την Deutsche Bank - Το τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε πανικό

Ακόμα ένα πρόβλημα για την Deutsche Bank - Το τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε πανικό
Σύμφωνα με την Handelsblatt, Γερμανοί πολίτες δεν μπορούσαν να κάνουν ανάληψη μετρητών
Σαν μην έφταναν τα προβλήματα με το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και η σημαντική πτώση της μετοχής, η Deutsche Bank ήρθε αντιμέτωπη κι με μια τεχνική βλάβη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt, ορισμένοι πελάτες του γερμανικού κολοσσού δεν μπορούσαν να κάνουν ανάληψη μετρητών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Από την πλευρά της η Deutsche Bank δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα ότι επρόκειτο για ένα μικρό πρόβλημα και ότι επλήγησαν μόνο λίγοι πελάτες.
Άλλα η χρονική στιγμή που συνέβη το πρόβλημα είναι τρομερή.
Κι αυτό γιατί η Deutsche Bank δίνει μάχη για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης, καθώς η τιμή της μετοχής της έχει καταγράψει μεγάλες απώλειες εν μέσω των φόβων για την ικανότητα της τράπεζας να ανταπεξέλθει του προστίμου που της επεβλήθη.
Επισημαίνεται ότι η τιμή της μετοχής της Deutsche Bank έπεσε σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα μετά το πρόστιμο 14 δισ. δολ. από τις ΗΠΑ.
Το πρόστιμο αυτό είναι μεγαλύτερο από την αγοραία αξία της τράπεζας και οδήγησε σε φόβους ότι η Γερμανία μπορεί να χρειαστεί να παρέμβει για τη διάσωση της τράπεζας, κάτι που το Βερολίνο αρνήθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης