Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Από έκρηξη φιάλης αερίου σε καφέ τραυματίστηκαν 90 άτομα

Ισπανία:  Από έκρηξη φιάλης αερίου σε καφέ τραυματίστηκαν 90 άτομα
'Eνας μάγειρας που είπε στον κόσμο να φύγει γρήγορα από το μαγαζί και αποφεύχθηκαν πολύ σοβαροί τραυματισμοί
(upd) Σε 90 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των τραυματιών από την έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ένα καφέ στην πόλη Βέλες Μάλαγα στις νότιες ακτές της Ισπανίας, χθες το βράδυ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Από αυτούς, η κατάσταση της υγείας των  χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTVE.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Τουλάχιστον 77 άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη φιάλης αερίου στην περιοχή Βελέζ - Μάλαγα στη νότια Ισπανία, όπως γράφει το Sky News.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο από τη διοίκηση της Ανδαλουσίας, υπάρχουν και πέντε σοβαρά τραυματίες, αλλά δεν απειλείται η ζώη τους και ήδη λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.
Η έκρηξη έγινε στις 05:00 (07:00 ώρα Ελλάδας) στην καφετέρια La Bohemia, ενώ την ίδια στιγμή ήταν σε εξέλιξη ένα φεστιβάλ στη Βελέζ - Μάλαγα.
Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν ανθρώπους να βγαίνουν τρέχοντας από το φλεγόμενο καφέ, ενώ ο δρόμος έχει καλυφθεί με στάχτες και ερείπια.
Το πρακτορείο ειδήσεων της Ισπανίας EFE ανέφερε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν καψίματα και κοψίματα και 57 από αυτούς μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία.
Η El Pais αποκάλυψε ότι ένας μάγειρας στο εστιατόριο προειδοποίησε για τη φωτιά στην κουζίνα τους πελάτες, δίνοντάς τους έτσι τα χρονικά περιθώρια να φύγουν από τον χώρο χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Η Βελέζ - Μάλαγα είναι μία πόλη 75 χιλιάδων κατοίκων και απέχει 37 χιλιόμετρα από τη Μάλαγα.

(Πρώτη ενημέρωση 14:29, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης