Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Εκρηκτική» άνοδο +20% για την μετοχή του twitter λόγω φημών ότι έχει δεχθεί πρόταση εξαγοράς

«Εκρηκτική» άνοδο +20% για την μετοχή του twitter λόγω φημών ότι έχει δεχθεί πρόταση εξαγοράς
H μετοχή του Twitter έχει διακυμανθεί μεταξύ 21,11 και 22,75 δολ. με 79,90 εκατ. τίτλους να έχουν «αλλάξει χέρια» και την τιμή τους να διαπραγματεύεται στα 22,39 δολάρια με κέρδη 20,20%
«Εκρηκτική» άνοδο 20,20% καταγράφει σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα (17:49) η τιμή της μετοχής του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου twitter στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εν μέσω φημών ότι έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων εξαγοράς.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται ενδιαφέρον της αγοράς για την εξαγορά του twitter, όμως αυτή τη φορά το αμερικανικό δίκτυο CNBC μετέδωσε ότι η εξαγορά βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ενδιαφερόμενα μέρη περιλαμβάνουν τον κολοσσό του διαδικτύου Google και την εταιρεία παροχής υπηρεσιών στο διαδικτυακό «νέφος» (cloud) Salesforce.com.
Όπως γράφει το CNBC, το διοικητικό συμβούλιο του twitter εμφανίζεται θετικό απέναντι στην επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία αν ευοωθεί, θα πραγματοποιηθεί πριν την εκπνοή του 2016.
Μόλις τον προηγούμενο μήνα, οι μετοχές του twitter είχαν και πάλι εκτιναχθεί στα ύψη μετά το σχόλιο του συνιδρυτή της εταιρείας Ev Williams στην τηλεόραση του ειδησεογραφικού δικτύου Bloomberg, ότι «Τώρα βρισκόμαστε σε ισχυρή θέση, ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου οφείλουμε να εξετάσουμε τις κατάλληλες επιλογές», απαντώντας στο ερώτημα αν το twitter θα παραμείνει ανεξάρτητο.
Μέχρι στιγμής σήμερα (17:49), η μετοχή της εταιρείας έχει διακυμανθεί μεταξύ 21,11 και 22,75 δολαρίων ΗΠΑ με 79,90 εκατ. τίτλους να έχουν «αλλάξει χέρια» και την τιμή τους να διαπραγματεύεται στα 22,39 δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης