Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτος Trump: Τα ναρκωτικά φταίνε για τις βίαιες διαδηλώσεις στο Σάρλοτ

Απίστευτος Trump: Τα ναρκωτικά φταίνε για τις βίαιες διαδηλώσεις στο Σάρλοτ
Ο 43χρονος μαύρος άνδρας που δολοφονήθηκε από τους αστυνομικούς υποτίθεται πως ήταν οπλισμένος, κάτι που έχει αμφισβητηθεί έντονα από τους συγγενείς του
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, εξίσωσε τις έντονες δημόσιες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις Αφροαμερικάνων στην πόλη Σάρλοτ της βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ για τον νέο φόνο άοπλου μαύρου άνδρα από την αστυνομία, με ταραχές που προκαλούν ναρκομανείς και εθισμένοι σε ουσίες.
Ο Trump ανερυθρίαστα δήλωσε για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μαύρων πολιτών στις ΗΠΑ: «Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα ναρκωτικά διαδραματίζουν πολύ-πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που παρακολουθείτε το βράδυ στην τηλεόραση».
Οι συγκεντρώσεις των διαδηλωτών τα τελευταία δύο 24ωρα σε κάποιες περιπτώσεις έχουν οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία, με την κατάσταση να μην έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο από τις αρχές ασφαλείας, που έχουν κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Ο 43χρονος μαύρος άνδρας που δολοφονήθηκε από τους αστυνομικούς υποτίθεται πως ήταν οπλισμένος, κάτι που έχει αμφισβητηθεί έντονα από τους συγγενείς του.
Ο Trump διάνθισε τα προσβλητικά του σχόλια προς τους διαδηλωτές του Σάρλοτ με έκκληση για «ενότητα στο πνεύμα της συντροφικότητας», προκειμένου να σταματήσει η βία εναντίον των αστυνομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης