Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άνευ προηγουμένου βομβαρδισμοί στο Χαλέπι – Ευρεία επιχείρηση από τον στρατό του Assad

Άνευ προηγουμένου βομβαρδισμοί στο Χαλέπι – Ευρεία επιχείρηση από τον στρατό του Assad
Ο στρατός κάλεσε τους πολίτες στις ανατολικές συνοικίες της πόλης να αποφεύγουν τις περιοχές όπου βρίσκονται οι αντάρτες
Μπαράζ εναέριων βομβαρδισμών σημειώνεται σήμερα 22/9 στο Χαλέπι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν πρακτορεία που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην εμπόλεμη ζώνη.
Όπως μεταδίδεται, μόλις ένα 24ωρο μετά τη λήξη της εκεχειρίας (την οποία ο κυβερνητικός στρατός δεν υπάκουσε ποτά) υπάρχουν πολλές εστίες φωτιάς στο εσωτερικό της πόλης που προκλήθηκαν από τους βομβαρδισμούς, ενώ οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς, ίσως και εκατοντάδες.
Τα βομβαρδιστικά που σφυροκοπούν από το πρωί το Χαλέπι, την πόλη – προπύργιο των ανταρτών, ανήκουν στο στρατό του Προέδρου Bashar al-Assad και τη Μόσχα.
Πριν λίγες ώρες, το αρχηγείο του στρατού στο Χαλέπι κάλεσε τους πολίτες στις ανατολικές συνοικίες της πόλης να αποφεύγουν τις περιοχές όπου βρίσκονται οι «τρομοκράτες» αντάρτες, καθώς πιθανόν να αποτελέσουν στόχο των βομβαρδιστικών.
Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο κυβερνητικός στρατός έχει προετοιμάσει «σημεία εξόδου» στην πόλη για όσους θέλουν να φύγουν, συμπεριλαμβανομένων και των ανταρτών.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η ευρεία επιχείρηση θα είναι και χερσαία, ή μόνο εναέρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης