Διεθνή

Αναλυτής της Wall Street: Οι αγορές έχουν υποτιμήσει το ενδεχόμενο εκλογής του Trump

Αναλυτής της Wall Street: Οι αγορές έχουν υποτιμήσει το ενδεχόμενο εκλογής του Trump
Αν μέχρι τις 8 Νοεμβρίου έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες νίκης του, τότε οι αμερικανικοί δείκτες μπορεί να υποχωρήσουν έως και 10%
Οι αγορές έχουν υποτιμήσει σοβαρά την πιθανότητα να εκλεγεί ο Donald Trump Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, υποστηρίζει ο Larry McDonald, αναλυτής και συντάκτης του περιοδικού «The Bear Traps Report».
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο CNBC, η Wall είναι απροετοίμαστη για μία προεδρία του Ρεπουμπλικάνου, κάτι που σημαίνει πως αν μέχρι τις 8 Νοεμβρίου έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες νίκης του, τότε οι αμερικανικοί δείκτες μπορεί να υποχωρήσουν έως και 10%.
Όπως επισήμανε, «οι προσδοκίες είναι ζωτικής σημασίας για την εξέταση των επενδυτικών αποφάσεων».
Υπενθυμίζουμε πως η σημερινή δημοσκόπηση της SM για λογαριασμό του NBC News έδινε προβάδισμα 5 ποσοστιαίων μονάδων στη Hillary Clinton, σταματώντας έτσι το κακό σερί της Δημοκρατικής υποψήφιας στις τελευταίες έρευνες.
Ειδικότερα, η Hillary συγκεντρώνει ποσοστό 50% (με αναγωγή) έναντι 45% του Donald Trump, «ισοφαρίζοντας» έτσι την ακριβώς προηγούμενη δημοσκόπηση της USC (για λογαριασμό των LA Times), η οποία «έδινε κεφάλι» 5 μονάδων στον εκκεντρικό Ρεπουμπλικάνο.
Σε ό,τι αφορά το σύνολο των δημοσκοπήσεων (πηγή: realclearpolitics.com), η Clinton απολαμβάνει προβάδισμα 1,3% μονάδων, 45,3% έναντι 44%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης