Τελευταία Νέα
Διεθνή

D. Trump: Obama και Hillary δεν παίρνουν στα σοβαρά την απειλή του Ισλαμικού Κράτους

D. Trump: Obama και Hillary δεν παίρνουν στα σοβαρά την απειλή του Ισλαμικού Κράτους
«Η Hillary έδειξε σήμερα ότι δεν έχει να πει τίποτα και να κατηγορήσει κανέναν, για την αδυναμία που έδειξε ως γραμματέας των ΗΠΑ»
Νέα επίθεση κατά των Hillary Clinton και Barack Obama εξαπέλυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, αυτή τη φορά με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε New Jersey, Minnesota και Νέα Υόρκη.
«Η Hillary έδειξε και σήμερα ότι δεν έχει να πει τίποτα και να κατηγορήσει κανέναν, για την αδυναμία που έδειξε ως γραμματέας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τόσο ο Obama, όσο και η Clinton, δεν παίρνουν αρκετά στα σοβαρά το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο διασπείρει τρομοκράτες σε όλον τον πλανήτη.
Αυτοί (σ.σ. οι τζιχαντιστές), προσεύχονται να εκλεγεί η Hillary, ώστε να συνεχίσουν τη δράση και τις δολοφονίες τους.
Θα βάλω ένα τέλος σε αυτές τις ενέργειες και τη βία.
Αυτοί οι εξτρεμιστές αποτελούν ευθεία απειλή για τη χώρα μας, τις αξίες μας και τον τρόπο ζωής μας.
Όταν θα γίνω εγώ Πρόεδρος, τρομοκράτες σαν τον σημερινό ύποπτο στη Νέα Υόρκη και στο New Jersey, Ahmad Khan Rahami, και ο οπαδός των τζιχαντιστών στη Μινεσότα, Dahir Adan, θα σταματήσουν.
Δεν θα επιτρέψουμε τις ήπιες πολιτικές εναντίον της τρομοκρατίας και του εγκλήματος, να απειλήσουν την ασφάλεια της χώρας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός Ρεπουμπλικάνος, γνωστός για τις ακραίες του απόψεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης