Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προβάδισμα έως και +6% δίνουν στον Trump οι νέες δημοσκοπήσεις – Γιατί ανετράπη το σκηνικό

Προβάδισμα έως και +6% δίνουν στον Trump οι νέες δημοσκοπήσεις – Γιατί ανετράπη το σκηνικό
Στο σύνολο των δημοσκοπήσεων, η Hillary απολαμβάνει ένα ελαφρύ προβάδισμα 1,5%, 45,7% έναντι 44,2%
Προβάδισμα έως και 6 ποσοστιαίες μονάδες δίνουν στον Donald Trump δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν σήμερα 16/9 το φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, η έρευνα του Fox News δίνει «κεφάλι» μίας ποσοστιαίας μονάδας στον Ρεπουμπλικάνο (46% έναντι 45%), ωστόσο στην αντίστοιχη δημοσκόπηση της USC o Trump απολαμβάνει προβάδισμα +6% έναντι της Hillary Clinton (47% έναντι 41%).
Είναι η πρώτη φορά μετά από μήνες που ο Donald προηγείται σε δύο συνεχόμενες έρευνες, καθώς, όπως φαίνεται και παρακάτω (πηγή: realclearpolitics.com), από τον Ιούλιο έχει βρεθεί μπροστά μόνο σε δύο δημοσκοπήσεις.
Στο σύνολο των δημοσκοπήσεων, η Hillary απολαμβάνει ένα ελαφρύ προβάδισμα 1,5%, 45,7% έναντι 44,2%.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι ανακρίβειες σχετικά με την υγεία της Δημοκρατικής υποψήφιας αλλά και οι επικείμενες αποκαλύψεις των Wikileaks αποτελούν «δώρο» για τον εκκεντρικό Ρεπουμπλικάνο, καθώς η άποψη των πολιτών για την Clinton μεταστρέφεται (link).
Μάλιστα, αν η Hillary δε βρει τη «μαγική φόρμουλα» για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, τότε πολύ πιθανόν να μη καταφέρει να κερδίσει τον Ρεπουμπλικάνο στις 8 Νοεμβρίου 2016.


www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης