Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ιατρικές διαβεβαιώσεις για την Clinton – Είναι απόλυτα υγιής, σε θέση να υπηρετήσει ως πρόεδρος

ΗΠΑ: Ιατρικές διαβεβαιώσεις για την Clinton – Είναι απόλυτα υγιής, σε θέση να υπηρετήσει ως πρόεδρος
Η Clinton αναρρώνει από μη μεταδοτική βακτηριακή πνευμονία ανέφερε η προσωπική της γιατρός
Διαβεβαιώσεις ότι η Hillary Clinton είναι απόλυτα υγιής και είναι σε θέση να υπηρετήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ παρείχε η προσωπική γιατρός της Clinton σε επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από το προεκλογικό γραφείο της υποψήφιας των Δημοκρατικών την ώρα που φουντώνει η σεναριολογία και η συνωμοσιολογία για την κατάσταση της υγείας της.
Η προσωπική γιατρός της Clinton υπογραμμίζει ότι η υποψήφια για το προεδρικό αξίωμα αναρρώνει από μη μεταδοτική βακτηριακή πνευμονία.
Η γιατρός διευκρίνισε ότι η Clinton βρίσκεται υπό δεκαήμερη αγωγή αντιβίωσης για την πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την περασμένη Παρασκευή ενώ δήλωσε ότι τα επίπεδα χοληστερίνης και πίεσης της Clinton βρίσκονται μέσα σε κανονικά πλαίσια και ότι οι εξετάσεις στήθους (μαστογραφία και υπέρηχος) είναι κανονικές και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ανάπτυξης καρδιακής ανεπάρκειας, που είναι κληρονομική στην οικογένειά της.
Η υποψήφια λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για υποθυρεοειδισμό και αλλεργίες, καθώς και συμπληρώματα βιταμίνης Β12 και ένα αντιπηκτικό φάρμακο το οποίο παίρνει μετά τη διάγνωση θρόμβου στο κεφάλι το 2012.
Εν τω μεταξύ, στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του έδωσε και ο Donald Trump, βάσει των οποίων αναφέρεται ότι ο 70χρονος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είναι απόλυτα υγιής, αν και επισημαίνεται ότι θα μπορούσε να χάσει μερικά κιλά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης