Τελευταία Νέα
Διεθνή

Powell (πρώην ΥΠΕΞ ΗΠΑ): Εθνική ντροπή ο Trump - Βρίσκεται σε διαδικασία αυτοκαταστροφής

Powell (πρώην ΥΠΕΞ ΗΠΑ): Εθνική ντροπή ο Trump - Βρίσκεται σε διαδικασία αυτοκαταστροφής
Ο Ρεπουμπλικάνος κ.Powell έπεσε θύμα υποκλοπής από hackers
Ως «εθνική ντροπή» για τις Ηνωμένες Πολιτείες χαρακτήριζε τον Donald Trump στα e-mail του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Colin Powell.
Ο Ρεπουμπλικάνος κ.Powell έπεσε θύμα υποκλοπής από hackers, οι οποίοι «έκλεψαν» την ηλεκτρονική αλληλογραφία του και τη δημοσίευσαν στον ιστότοπο Buzzfeed.
Ο ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε τη γνησιότητα των μηνυμάτων μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, τονίζοντας πως οι hackers έχουν στην κατοχή τους ακόμα περισσότερα μηνύματα του από αυτά που έχουν δημοσιοποιήσει.
Σε ένα λοιπόν από τα μηνύματα που απέστειλε, στις 17 Ιουνίου 2016, ο κ.Powell ανέφερε επίσης πως ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Πρόεδρος «βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία της αυτοκαταστροφής« και ότι «οι Δημοκρατικοί δεν χρειάζεται να του επιτίθενται».
Επίσης, σκληρή κριτική ασκεί και στην Hillary Clinton, ειδικά σε ό,τι αφορά την πολύκροτη υπόθεση των e-mails.
«Είναι θλιβερό.
Η Hillary θα μπορούσε να βάλει ένα τέλος σε αυτό πριν από δύο χρόνια, λέγοντας απλά κι ειλικρινά σε ολόκληρο τον κόσμο τι είχε κάνει και να μην με εμπλέξει στην υπόθεση.
Το είπα τρεις φορές στο περιβάλλον της να μην επιχειρήσουν αυτόν τον ελιγμό.
Όταν έφυγα, δεν πήρα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί μου.
Δεν πήρα ιδιωτικούς διακομιστές ή αρχεία.
Δεν είχα ιδιωτικούς εξυπηρετητές στο υπόγειο κ.α.
Δεν είχα μυστικά, όλος ο κόσμος στο υπουργείο Εξωτερικών γνώριζε τι κάναμε», έγραφε στις 28 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Powell διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών την περίοδο 2001 - 2005 και στρατηγός, αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας το διάστημα 1989 έως 1993.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης