Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του ΕΚ στην Ελλάδα το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του ΕΚ στην Ελλάδα το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου 2016
Από ελληνικής πλευράς, την Αντιπροσωπεία συνοδεύουν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Μαρία Σπυράκη και Κωνσταντίνος Παπαδάκης
Πολυμελής Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Ευρωβουλευτές θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου θα έχουν συναντήσεις με αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες σχετικά με τα μεγάλα έργα υποδομής όπως το μετρό, το θαλάσσιο μέτωπο και το αεροδρόμιο.
Η Αντιπροσωπεία θα συνεχίσει την αποστολή της στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους υπηρεσιών της Ε.Ε., επισκεπτόμενοι και διάφορα έργα υποδομής τα οποία είναι σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί στην περιφέρεια Αττικής.
Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.00, η Αντιπροσωπεία της οποίας ηγείται η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής του ΕΚ κα Iskra Mihaylova (Βουλγαρία/Φιλελεύθεροι), θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8 – Σύνταγμα).
Από ελληνικής πλευράς, την Αντιπροσωπεία του ΕΚ συνοδεύουν ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπαδημούλης και οι Ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης