Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: «Αντί-ρωσική» η κριτική του Obama προς τον Trump

Κρεμλίνο: «Αντί-ρωσική» η κριτική του Obama προς τον Trump
Ο προεδρικός εκπρόσωπος, Dimitry Peskov, εκτιμά ότι η εν λόγω κίνηση του αμερικανού προέδρου δε θα βελτιώσει τις σχέσεις των δύο χωρών
Την εκτίμηση ότι οι πρόσφατη κριτική που άσκησε ο αμερικανός πρόεδρος Barack Obama απέναντι στη ρητορική του υποψηφίου των Ρεπουμπλικών Donald Trump είναι «αντί-ρωσική» προχώρησε σήμερα Τετάρτη (14/9) το Κρεμλίνο, τονίζοντας ότι η εν λόγω κίνηση δεν πρόκειται να βελτιώσει τις εύθραυστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Συγκεκριμένα, ο αμερικανός πρόεδρος άσκησε ιδιαίτερη κριτική απέναντι στον Trump αναφορικά με την εξύμνηση που πραγματοποίησε στο πρόσωπο του ρώσου προέδρου, Vladimir Putin, καθώς και για το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο RT, το οποίο χρηματοδοτείται από τη ρωσική κυβέρνηση.
«Δυστυχώς, βλέπουμε ότι συνεχίζεται αυτή η σκληροπυρηνική ρωσσοφοβία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προεδρικός εκπρόσωπος, Dimitry Peskov, προσθέτοντας ότι «εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τη λύπη μας για το εν λόγω ζήτημα».
«Τέτοιου είδους ρητορική είναι απίθανο να συμβάλλει στη βελτίωση των εύθραυστων προσπαθειών να δημιουργηθεί ένα είδος αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο πλευρές», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης