Διεθνή

Ο Trump «ξέρει τι κάνει» σχετικά με τον Putin, υποστηρίζει πρώην αξιωματούχος της CIA

Ο Trump «ξέρει τι κάνει» σχετικά με τον Putin, υποστηρίζει πρώην αξιωματούχος της CIA
O James Woolsey δήλωσε οι πράξεις του Trump είναι πιο σημαντικές από τα λόγια του
Στο γεγονός ότι η στρατηγική προσέγγιση του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, στην αντιμετώπιση της Ρωσίας και του προέδρου της, Vladimir Putin, είναι πιο σύνθετη από ότι φαίνεται, αναφέρθηκε την Τρίτη (13/9) ο πρώην διευθυντής της CIA, James Woolsey, μέσω συνέντευξης του παραχώρησε στο δίκτυο CNN.
Συγκεκριμένα, ο Woolsey, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες εντάχθηκε στην εκστρατεία υπέρ του Trump, δήλωσε ότι η ρητορική του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είναι πιο διαλλακτική προς τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλους ηγέτες κρατών.
«Θεωρώ ότι οι πράξεις του Trump είναι πιο σημαντικές από τα λόγια του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αξιωματούχος της CIA, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ρητορική του Trump ενδεχομένως να είναι πιο περίπλοκη στην πράξη, σε σχέση με αυτό που δείχνει προς τον κόσμο.
«Δε θεωρώ ότι επιτυγχάνεις σε κάτι βασιζόμενος μόνο στη γλώσσα σου, καθώς αυτή αποτελεί μονάδα ένα εργαλείο», υπογράμμισε ο Woolsey.
Να σημειώσουμε ότι ο Woolsey διετέλεσε επικεφαλής της CIA από το 1993 έως το 1995, όταν και αμερικανός πρόεδρος ήταν ο Bill Clinton, σύζυγος της τωρινής υποψηφίας των Δημοκρατικών, Hilary.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης