Τελευταία Νέα
Διεθνή

Clinton: Αισθάνομαι πολύ καλύτερα – Επιστρέφω σε δύο ημέρες στην προεκλογική εκστρατεία

Clinton: Αισθάνομαι πολύ καλύτερα – Επιστρέφω σε δύο ημέρες στην προεκλογική εκστρατεία
Δεν φαντάστηκα ότι η ασθένεια μου θα γινόταν τόσο μεγάλο ζήτημα υποστήριξε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ
Την θέση ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και ότι εντός των επόμενων δύο ημερών θα επιστρέψει στην προεκλογική της εκστρατείας διατύπωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, Hillary Clinton, η οποία την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου αποχώρησε υποβασταζόμενη.
Το γεγονός αυτό αναζωπύρωσε μια έντονη συζήτηση στις ΗΠΑ για την κατάσταση της υγείας της Clinton και κατά πόσο είναι ικανή να διαχειριστεί την ιδιαίτερα απαιτητική θέση του προέδρου των ΗΠΑ.
«Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα και προφανώς θα έπρεπε να ξεκουραστώ νωρίτερα.
Είχα παραβλέψει τη σύσταση του γιατρού μου για ξεκούραση.
Θέλω να το αντιμετωπίσω και να επιστρέψω στην προεκλογική εκστρατεία όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Θα είναι μέσα στο επόμενο διήμερο» υποστήριξε μιλώντας στο CNN η 68χρονη Hillary Clinton, η οποία υποστήριξε πως δεν φαντάστηκε πως η ασθένεια της θα γινόταν ένα τόσο μεγάλο ζήτημα.
Η υποψήφια των Δημοκρατικών παραδέχθηκε πως την Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχασε την ισορροπία της.
«Ζαλίστηκα και έχασα την ισορροπία μου για ένα λεπτό.
Από τη στιγμή όμως που μπήκα στο βαν, έκατσα στο κάθισμα, πήρα αέρα και ήπια νερό, αμέσως άρχισα να νιώθω καλύτερα» τόνισε η Clinton.
Ωστόσο, ο Τύπος στις ΗΠΑ διερωτάται γιατί το πρόβλημα με την πνευμονία της Clinton έγινε γνωστό μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή.
Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Clinton παραδέχθηκε πως δεν έγινε σωστή διαχείριση του θέματος.
«Γίνεται φανερό εκ των υστέρων ότι θα μπορούσαμε να χειριστούμε την κατάσταση καλύτερα, δημοσιοποιώντας την κατάσταση της υγείας της, νωρίτερα» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Clinton, Brian Fallon.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης