Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forum του NBC: Πλήρης διάσταση απόψεων Clinton - Trump για την εθνική ασφάλεια

Forum του NBC: Πλήρης διάσταση απόψεων Clinton - Trump για την εθνική ασφάλεια
Ο Trump επέμεινε ότι ευθύνονται οι γυναίκες για τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους στο στρατό
Τις θέσεις του για τα θέματα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ παρουσίασαν οι Hillary Clinton και Donald Trump κατά τη διάρκεια φόρουμ με τίτλο «Αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων» που φιλοξένησε το NBC.
Μάλιστα, σύμφωνα με το CNN ο Trump εξακολούθησε να υποστηρίζει ανάρτηση του στο twitter από το 2013 σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται οι γυναίκες που υπηρετούν στον αμερικανικό στρατό.
Όπως υπονόησε ο ίδιος οι σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται οι γυναίκες στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, είναι συνέπεια του γεγονότος, ότι υπηρετούν στο στρατό.
«26.000 μη δημοσιοποιημένες σεξουαλικές επιθέσεις στο στρατό και μόνο 238 καταδίκες. Τι περιμένουν αυτές, οι διάνοιες, όταν βάζουν τους άντρες μαζί με τις γυναίκες;» είχε αναρωτηθεί στην ανάρτησή του στο Twitter o Trump.
Ο συντονιστής του NBC, Matt Lauer ρώτησε τον Τραμπ σχετικά με την ανάρτησή του κι εκείνος την υποστήριξε ανοιχτά.
«Νομίζω ότι είναι απόλυτα σωστό.
Όχι να βγάλουμε τις γυναίκες από στρατό, αλλά κάτι πρέπει να γίνει.
Το πρόβλημα είναι ότι κανένας δε διώκεται ποινικά» είπε χαρακτηριστικά.

Πλήρης διάσταση απόψεων Clinton-Trump για το ISIS

Στο μεταξύ, για ακόμα μία φορά διαπιστώθηκε πλήρης διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο υποψηφίων όσον αφορά στην αντιμετώπιση των απειλών από το ISIS.
Από την μια πλευρά, λοιπόν, η Clinton τόνισε ότι η ήττα των τζιχαντιστών αποτελεί τον «υψηλότερο στόχο της, κατά της τρομοκρατίας», ενώ έδωσε έμφαση στη χρήση αεροπορικής ισχύος, αλλά και στην αξιοποίηση συμμαχιών περιφερειακού τύπου, στη διεθνή μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Trump υποστήριξε ότι έχει ένα μυστικό σχέδιο που θα του εξασφαλίσει τη νίκη κατά του ISIS.
O ίδιος τόνισε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί θα δώσει στους στρατηγούς των ΗΠΑ, προθεσμία 30 ημερών, προκειμένου να του παρουσιάσουν το σχέδιο τους, για τη συντριβή των τζιχαντιστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης