Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρουσιάστηκε το iPhone 7 από την Apple - Ποιά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του

tags :
Παρουσιάστηκε το iPhone 7 από την Apple - Ποιά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του
Για πρώτη φορά στην ιστορία των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, το iPhone 7 δεν προσφέρει ειδική ξεχωριστή υποδοχή για σύνδεση με ενσύρματα ακουστικά
Το νέο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο με την ονομασία iPhone 7 αποκάλυψε σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 σε ειδική προαναγγελθείσα παρουσίαση που πραγματοποίησε στην Καλιφόρνια η γιγαντιαία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Apple.
Το νέο τηλέφωνο θα πωλείται και αυτό (όπως το προηγούμενο) σε δύο εκδοχές - iPhone 7 και iPhone 7 Plus - με την ακριβότερη των δύο να προσφέρει μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, επιπλέον φωτογραφικές δυνατότητες και μεγαλύτερη μπαταρία.
Ενώ η παρουσίαση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, έχει ήδη γίνει γνωστό, ότι η σειρά iPhone 7 θα είναι αδιάβροχη (water-resistant), με τα νέα κινητά τηλέφωνα να έχουν στερεοφωνικά ηχεία, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και να φέρουν νέες κάμερες.
Για πρώτη φορά στην ιστορία των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, το iPhone 7 δεν προσφέρει ειδική ξεχωριστή υποδοχή για σύνδεση με ενσύρματα ακουστικά, τα οποία πλέον θα συνδέονται στην υποδοχή φόρτισης lightning της συσκευής.
Οι νέες δημοφιλείς συσκευές της Apple θα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία (σε συγκεκριμένες χώρες) από σήμερα, ενώ θα πωλούνται και από καταστήματά της σε διάφορες χώρες από τις 16 Σεπτεμβρίου του 2016.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η σειρά iPhone 7 θα πωλείται άμεσα και στην Ελλάδα ή αν θα καταφτάσει αργότερα.
Επισημαίνεται, ότι η αναγγελία της πολυαναμενόμενης νέας συσκευής της Apple - που αποτελεί τη σημαντικότερη κατηγορία προϊόντων της - συνέπεσε με γκάφα της μυστικοπαθούς εταιρείας, η οποία κατά λάθος αποκάλυψε με αναρτήσεις της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής προτού αυτά παρουσιαστούν επισήμως από τα στελέχη της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης