Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι μέρες της Merkel στην Καγκελαρία είναι μετρημένες, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος του SPD

Οι μέρες της Merkel στην Καγκελαρία είναι μετρημένες, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος του SPD
«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα υπήρξε πάντοτε ανηλεές όταν είχε την αίσθηση ότι επίκειται μαζική απώλεια εδρών»
Οι μέρες της Angela Merkel στη γερμανική Καγκελαρία είναι μετρημένες, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του συγκυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD), Ralf Stegner.
«Η Angela Merkel έφθασε στο απόγειό της», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Spiegel online, εκφράζοντας επίσης την άποψη πως ίσως η Καγκελάριος εγκαταλείψει την υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές του 2017.
«Ιστορικά, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα υπήρξε πάντοτε ανηλεές προς τους Καγκελάριους, όταν είχε την αίσθηση ότι επίκειται μαζική απώλεια εδρών», συμπλήρωσε.
Θυμίζουμε πως χθες η κ. Merkel εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για το εκλογικό αποτέλεσμα στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, σύμφωνα με το οποίο το κόμμα της κατετάγη τρίτο πίσω από το εθνικιστικό AfD.
Η κ. Merkel παραδέχθηκε, ότι η θέση της υπέρ των προσφύγων πέρσι έχει σχέση με την μεγάλη πτώση του συντηρητικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στις τοπικές εκλογές στο βόρειο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας.
Σε δηλώσεις της προς του δημοσιογράφους η Γερμανίδα Καγκελάριος είπε, ότι «είμαι πολύ δυσαρεστημένη με την έκβαση των εκλογών», προσθέτοντας ότι «προφανώς έχει να κάνει με το ζήτημα των προσφύγων».
Ωστόσο, υπερασπίστηκε την πολιτική της στο προσφυγικό ζήτημα, λέγοντας ότι είναι σωστή από την αρχή έως το τέλος.
Όπως είπε «παρ' όλα αυτά εγώ πιστεύω, ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν, ήταν σωστές και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτές».

www.bankin

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης