Τελευταία Νέα
Διεθνή

Clinton: Δικτάτορας ο Putin - Φοβάται παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ

Clinton: Δικτάτορας ο Putin - Φοβάται παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ
Δριμεία επίθεση στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump
Την θέση ότι ανησυχεί για το ενδεχόμενο παρέμβασης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο διατύπωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών, Hillary Clinton.
Σε δηλώσεις της επί του αεροσκάφους με το οποίο ταξιδεύει για την προεκλογική της εκστρατεία, η Clinton δήλωσε πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την απειλή η Ρωσία να αποπειραθεί να αναμιχθεί στις εκλογές στη χώρα της.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της Donald Trump ότι έχει εμμονή με δικτάτορες, συμπεριλαμβανομένου, όπως είπε η ίδια, του προέδρου της Ρωσίας Vladimir Putin.
Η Clinton είπε πως ανησυχεί για τις πληροφορίες, τις οποίες χαρακτήρισε αξιόπιστες, ότι η Ρωσία μπορεί να προσπαθήσει να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ και για αυτό κάλεσε τόσο το Δημοκρατικό κόμμα, όσο και το Ρεπουμπλικανικό να αντιμετωπίσουν επίσης με σοβαρότητα την απειλή αυτή.
Εξάλλου, διαβεβαίωσε ότι αντιλαμβανόταν τη διαβάθμιση απορρήτου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και δεν γνωρίζει τίποτε για τις πληροφορίες πως το προσωπικό της διέγραψε ή λογόκρινε μηνύματα.
Όσον αφορά μια σειρά από ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, η Clinton είπε πως συνεχίζει να τάσσεται υπέρ της επιβολής μιας ζώνης απαγόρευσης των πτήσεων στη Συρία, έκρινε πως το κλείσιμο της αμερικανικής φυλακής στον Κόλπο Γκουαντάναμο πρέπει να παραμείνει στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης και τόνισε πως όσα λέγονται για το Ίδρυμα Κλίντον δεν έχουν καμιά βάση στην πραγματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης