Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Πιθανή η ανακοίνωση του Brexit από τη May στη Σύνοδο των G20 στην Κίνα το Σεπτέμβριο

Bloomberg: Πιθανή η ανακοίνωση του Brexit από τη May στη Σύνοδο των G20 στην Κίνα το Σεπτέμβριο
H Βρετανίδα πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τους υπουργούς της να την ενημερώσουν για τα οφέλη του Brexit πριν από τη Σύνοδο των G20
Το ενδεχόμενο να ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ, στη Σύνοδο των G20 στην Κίνα στις 4-5 Σεπτεμβρίου, μελετά η πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Βρετανίδα πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τους υπουργούς της να την ενημερώσουν για τα οφέλη του Brexit πριν από τη Σύνοδο των G20.
Στο μεταξύ η εφημερίδα Telegraph, αναφέρει, χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές της, ότι η May ζήτησε από τους υπουργούς ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης το οποίο θα της παρουσιάσουν στο υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου.
Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν, ότι στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο η βρετανίδα πρωθυπουργός θα αποκαλύψει τις προτεραιότητες της κυβέρνηση της ενόψει της Συνόδου των G20.
Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, ότι το υπουργικό συμβούλιο είναι διχασμένο ως προς αυτό καθώς μεγάλη μερίδα των υπουργών προτιμά η Βρετανία να εξαντλήσει όλο το χρονικό περιθώριο που τις δίνεται και να μην προχωρήσει σε βιαστικές αποφάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης