Τελευταία Νέα
Διεθνή

Duma (Βουλγαρία): Σε περιοδεία στην Ευρώπη η Merkel, με στόχο να τονώσει την εικόνα της

Duma (Βουλγαρία): Σε περιοδεία στην Ευρώπη η Merkel, με στόχο να τονώσει την εικόνα της
«Η Merkel ξεκίνησε την περιοδεία της από ένα ηλιόλουστο νησί κοντά στη Νάπολη, όπου συναντήθηκε με δύο ακόμα εκλεκτούς - με τον φλύαρο Hollande και τον κλόουν Renzi», σημειώνει σκωπτικά η Duma
Η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, με στόχο να τονώσει την αμαυρωμένη εικόνα της.
Την εκτίμηση αυτή διατυπώνει η βουλγαρική εφημερίδα Duma, με αφορμή το ταξίδι της Merkel στην Ιταλία.
«Η Merkel ξεκίνησε την περιοδεία της από ένα ηλιόλουστο νησί κοντά στη Νάπολη, όπου συναντήθηκε με δύο ακόμα εκλεκτούς - με τον φλύαρο Hollande και τον κλόουν Renzi», σημειώνει σκωπτικά η Duma, προσθέτοντας πως στόχος της συνάντησης αυτής ήταν όλοι να μάθουν για τη νέα τριανδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μετά τη Νάπολη, η Angela θα περιοδεύσει σε μια σειρά από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει ένα μέρος της εμπιστοσύνης που έχει χάσει στη Γερμανία και τη Δύση.
Η Βουλγαρία έρχεται τελευταία, αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως «η Merkel δε θα μας επισκεφτεί, όμως μόλις επανέλθει από το άγχος της περιοδείας της, τότε θα καλέσει τους ηγέτες της Βουλγαρίας, της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Αυστρίας σε μια «συνάντηση εργασίας» σε ένα κάστρο κοντά στο Βερολίνο».
Ωστόσο, υποστηρίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αν οι προσκεκλημένοι ελπίζουν σε μια επίδειξη αλληλεγγύης ή βοήθειας για το προσφυγικό, τότε θα απογοητευτούν βαθιά, διότι η Ε.Ε. δεν ασκεί αλληλεγγύη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης