Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump ζητάει συγνώμη: Κάποιες φορές χρησιμοποίησα λάθος λέξεις... Λυπάμαι

Ο Trump ζητάει συγνώμη: Κάποιες φορές χρησιμοποίησα λάθος λέξεις... Λυπάμαι
Με φόντο τις δημοσκοπήσεις ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία αλλάζει ρητορική
Σε μια στροφή 180 μοιρών προχώρησε ο Donald Trump με φόντο βέβαια τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την αντίπαλο του Hillary Clinton να προηγείται.
Ο Trump κατά την πρώτη του ομιλία (18/8/2016) μετά τη αναδιοργάνωση της προεκλογικής του εκστρατείας αυτή την εβδομάδα, εξέφρασε λοιπόν τη λύπη του για δηλώσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει προσωπικό πόνο.
«Μερικές φορές, μέσα στην έξαψη της συζήτησης και μιλώντας για πολλά θέματα, δεν διαλέγεις τις σωστές λέξεις, ή λες το λάθος πράγμα», είπε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία σε μια συγκέντρωση στην Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.
«Το έχω κάνει, και λυπάμαι, ιδιαίτερα όταν μπορεί να έχω δημιουργήσει προσωπικό πόνο.
Υπάρχουν πάρα πολλά που διακυβεύονται για να απορροφόμαστε από τέτοια θέματα», είπε.

Η αντίδραση από το στρατόπεδο της Clinton

Άμεση ήταν η αντίδραση από το στρατόπεδο της Hillary Clinton, με την Christina Reynolds από το επικοινωνιακό επιτελείο της υποψήφιας να ζητάει από τον Trump να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους απολογείται.
«Αυτή η απολογία απόψε είναι απλά μια καλογραμμένη φράση μέχρι να μας πει για ποια από τα επιθετικά και εκφοβιστικά του σχόλια μετανιώνει» σχολίασε η Christina Reynolds από το επικοινωνιακό επιτελείο της Clinton.
«Από την αρχή της εκστρατείας του πριν από 482 μέρες, ο Trump προσέβαλε ανθρώπους χωρίς ντροπή ή λύπη» είπε η ίδια.

Οι αλλαγές του Trump

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (17/8/2016), ο Trump ανακοίνωσε την αναδιάταξη των στελεχών της προεκλογικής του ομάδας.
Μάλιστα, η νέα διευθύντρια της εκστρατείας του Kellyanne Conway, υποσχέθηκε ότι ο απρόβλεπτος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών θα εστιαστεί σε ένα πιο πειθαρχημένο και αισιόδοξο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους, στον τελικό προς τις κάλπες, χωρίς να περιορίσει εντελώς το "στυλ" του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης