Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αξιόλογη πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια λόγω αβεβαιότητας για τη Fed - Απώλειες 0,83% του Stoxx Europe 600

Αξιόλογη πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια λόγω αβεβαιότητας για τη Fed - Απώλειες 0,83% του Stoxx Europe 600
Μεταξύ των δεικτών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών, τη μικρότερη υποχώρηση κατέγραψε ο βρετανικός FTSE 100 του χρηματιστηρίου του Λονδίνου (-0,50%)
Ευμεγέθη πτώση άνω του 1% κατέγραψαν την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 οι περισσότεροι κύριοι δείκτες τιμών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.
Οι επενδυτές φαίνεται να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη σημερινή επικείμενη δημοσίευση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της περίφημης επιτροπής νομισματικής πολιτικής FOMC της Federal Reserve, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν καλύτερα την προσεχή κατεύθυνση των παρεμβατικών επιτοκίων του δολαρίου και να διαχειριστούν επωφελώς τις χρηματο-οικονομικές ισορροπίες που αυτά ορίζουν.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης τιμών Stoxx Europe 600 υποχώρησε κατά 0,83%, ενώ αντίστοιχη πτώση 0,85% παρουσίασε και ο Europe Dow.
Μεγάλη υποχώρηση 1,58% κατέγραψε ο ιταλικός δείκτης FTSE MIB, με τον ισπανικό IBEX 35 να καταγράφει απώλειες 1,56%.
Ο γερμανικός DAX εμφάνισε ευμεγέθη πτώση 1,30%, με την υποχώρηση του γαλλικού δείκτη CAC 40 να διαμορφώνεται σε 0,96%.
Μεταξύ των δεικτών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών, τη μικρότερη υποχώρηση κατέγραψε ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, καταγράφοντας απώλειες 0,50%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης