Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα: Σχεδόν το ήμισυ των προσφύγων στη Γερμανία υποστηρίζει τις απόψεις του… ακροδεξιού κόμματος AfD

Έρευνα: Σχεδόν το ήμισυ των προσφύγων στη Γερμανία υποστηρίζει τις απόψεις του… ακροδεξιού κόμματος AfD
Το 64% των ερωτηθέντων υποστηρίζει την πάγια άποψη του AfD για «έναν ηγέτη που θα κυβερνά τη Γερμανία με ένα ισχυρό βραχίονα»
Σε ένα τουλάχιστον παράδοξο συμπέρασμα κατέληξε η έρευνα του γερμανικού HMKW (High School for Media, Communication and Economics), καθώς διαπιστώνει τις ομοιότητες στις απόψεις προσφύγων – μεταναστών και του… ακροδεξιού, συντηρητικού κόμματος AfD.
Το Afd εξαπολύει «πυρά» κατά των προσφύγων και μεταναστών και εναντιώνεται σε οποιαδήποτε προοπτική φιλοξενίας τους, ενώ του έχουν καταλογιστεί (όχι επίσημα) και ευθύνες για ρατσιστικές επιθέσεις.
Ωστόσο, τα δύο «στρατόπεδα» συγκλίνουν περισσότερο από ότι φαίνεται…
Ειδικότερα, το 64% των ερωτηθέντων προσφύγων (συνολικά έλαβαν μέρος στην έρευνα περίπου 1.000 άτομα) υποστηρίζει την πάγια άποψη του AfD για «έναν ηγέτη ο οποίος θα κυβερνά τη Γερμανία με ένα ισχυρό βραχίονα για το καλό όλων», αλλά θα «εξαναγκάζει (πιο βίαιες τακτικές), όπου είναι απαραίτητο, τους πολίτες να ακολουθήσουν το δρόμο του νόμου και της τάξης».
Επίσης, το 43% των προσφύγων και μεταναστών δήλωσε ότι δεν καλωσορίζει τις σχέσεις ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου και ότι δεν θα ήθελε να έχει γείτονες ομοφυλόφιλους (!).
Σχεδόν το ήμισυ των ερωτηθέντων - 48% - πιστεύει ότι το σεξ πριν το γάμο «είναι αμαρτία».
Τέλος, το 87% των προσφύγων συμφωνεί ότι «η θρησκεία είναι ένα ιδιωτικό θέμα», ωστόσο μόλις το 13% εξ’ αυτών θα υποστήριζε έναν διαθρησκευτικό γάμο ανάμεσα μουσουλμάνου και χριστιανής (και εναλλάξ)…

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης