Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ειδικός εντεταλμένος του ΟΗΕ για την παγκόσμια καταπολέμηση της ανεργίας των νέων αναλαμβάνει ο Werner Faymann

Ειδικός εντεταλμένος του ΟΗΕ για την παγκόσμια καταπολέμηση της ανεργίας των νέων αναλαμβάνει ο Werner Faymann
Οι θέσεις εργασίας για νέους συχνά συνδέονται με κακές συνθήκες και χαμηλές απολαβές - Στόχος η αξιοπρεπής απασχόληση των νέων
Καθήκοντα ειδικού εντεταλμένου του ΟΗΕ για την παγκόσμια καταπολέμηση της ανεργίας των νέων αναλαμβάνει τιμητικά από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 ο πρώην ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και πρώην αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Werner Faymann.
Αυτό ανακοίνωσε την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 ο Νοτιο-Κορεάτης γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Ban Ki-moon, ο οποίος  επαίνεσε ιδιαίτερα τον μακρόχρονο και ενεργό ρόλο του Faymann στη δημιουργία ευκαιριών για νέους στην αυστριακή αγορά εργασίας.
Σύμφωνα με τον Ki-moon, η ανάθεση των καθηκόντων αυτών στον πρώην καγκελάριο γίνεται σε μία εποχή κατά την οποία το επίμονο υψηλό επίπεδο στην ανεργία των νέων συνεχίζει να προκαλεί παγκόσμια ανησυχία.
Οι θέσεις εργασίας για νέους συνδέονται συχνά με κακές συνθήκες και χαμηλές απολαβές και θα πρέπει να εντατικοποιηθούν παντού οι προσπάθειες για να δημιουργηθούν οι δυνατότητες αξιοπρεπούς απασχόλησης των νέων, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.
Ο Αυστριακός πρώην καγκελάριος αναλαμβάνει τιμητικά τα νέα καθήκοντά του και θα είναι ο πρώτος έως τώρα εντεταλμένος που διορίζεται από τον ΟΗΕ με αντικείμενο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης