Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χαιρετίζει την επικείμενη συνεργασία Ρωσίας - Τουρκίας κατά του Ισλαμικού Κράτους η Ουάσινγκτον

Χαιρετίζει την επικείμενη συνεργασία Ρωσίας - Τουρκίας κατά του Ισλαμικού Κράτους η Ουάσινγκτον
Αμέσως μετά τη συνάντηση Vladimir Putin και Tayyip Erdogan, οι ανώτατοι αξιωματούχοι προανήγγειλαν σε όλους τους τόνους τη συνεργασία των δύο χωρών ενάντια των τρομοκρατών
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χαιρετήσουν οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε σε σημερινές (11/8) της δηλώσεις η εκπρόσωπος του State Department, Elizabeth Trudeau.
Επίσης, η κ.Trudeau τόνισε και τη σημαντικότητα που έχει για την παγκόσμια κοινότητα η αντιμετώπιση των τζιχαντιστών, καλωσορίζοντας τις επιχειρήσεις της Μόσχας κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης στη Συρία.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ανάμεσα σε Vladimir Putin και Tayyip Erdogan στις 9/8 στην Αγία Πετρούπολη, οι ανώτατοι αξιωματούχοι και από τις δύο πλευρές προανήγγειλαν σε όλους τους τόνους τη συνεργασία των δύο χωρών ενάντια των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μπει στον αγώνα κατά του ISIS από τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς ηγούνται του Διεθνή Συνασπισμού που σφυροκοπά ανελέητα τους τρομοκράτες σε Συρία και Ιράκ.
Η Μόσχα και η Άγκυρα αντιμετωπίζουν και αυτές μεμονωμένα τους τζιχαντιστές, οι μεν μαζί με τον Assad στη Συρία, οι δε στα τουρκοσυριακά σύνορα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης