Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε άρση της διακοπής των πτήσεων προχωρά η Delta Airlines, μετά από διόρθωση του προβλήματος στο σύστημα πληροφορικής

Σε άρση της διακοπής των πτήσεων προχωρά η Delta Airlines, μετά από διόρθωση του προβλήματος στο σύστημα πληροφορικής
Η αμερικανική εταιρία δήλωσε ότι εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος
(upd) Σε άρση της διακοπής των πτήσεων που είχε επιβάλλει προχωρά η Delta Airlines, καθώς διορθώθηκε το πρόβλημα πουθ υπήρχε στο σύστημα πληροφορικής.

Καθηλωμένες στο έδαφος έχουν παραμείνει από σήμερα (8/8) το πρωί όλες οι πτήσεις της Delta Airlines, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο σύστημα πληροφορικής της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρίας, «τα συστήματά μας έχουν πέσει σε όλη τη χώρα, ελπίζουμε ότι δε θα διαρκέσει πολύ», τονίζοντας παράλληλα ότι όσες πτήσεις βρίσκονταν στην αέρα την ώρα του προβλήματος, συνέχισαν κανονικά τα δρομολόγιά τους.
«Οι πελάτες πρέπει να ενημερωθούν για το εάν η πτήση τους θα αναχωρήσεις πριν κατευθυνθούν στα αεροδρόμια», υπογράμμισε η Delta, ενώ πρόσθεσε ότι ήδη εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος, ώστε να επανέλθει η λειτουργία του συστήματος.
«Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες που επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα, για το οποίοι οι ομάδες μας εργάζονται ώστε να λυθεί το συντομότερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση.
Μέχρι στιγμής η πιθανότερη αιτία για το εν λόγω πρόβλημα φαίνεται πως είναι η ολονύχτια διακοπή ρεύματος που είχε προκύψει στην πόλη της Ατλάντα, όπου βρίσκεται η βάση της εταιρίας.
Να σημειώσουμε ότι η Delta Airlines εξυπηρετεί ετησίας περίπου 180 εκατομμύρια πελάτες, ενώ απασχολεί περισσότερους από 80.000 υπαλλήλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης