Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sky News: Τα παρατράγουδα της πρεμιέρας των Ολυμπιακών Αγώνων – Έπεσαν ακόμα και πυροβολισμοί

Sky News: Τα παρατράγουδα της πρεμιέρας των Ολυμπιακών Αγώνων – Έπεσαν ακόμα και πυροβολισμοί
Ατέλειωτες ουρές έξω από τα στάδια με τους θεατές να χάνουν τα αγωνίσματα και τους αθλητές να αγωνίζονται μπροστά σε άδεια καθίσματα
Στο περιστατικό με την ελεγχόμενη έκρηξη μίας τσάντας, που πιθανότατα, πάντως, ήταν ενός άστεγου, αναφέρεται και το Sky News.
Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι αυτό έγινε η αιτία να σχηματιστούν ατελείωτες ουρές έξω από τα στάδια, αφού οι έλεγχοι εντάθηκαν.
Έτσι, αρκετοί θεατές δεν πρόλαβαν να δουν τα αγωνίσματα που ήθελαν και κάποιοι αθλητές αγωνίστηκαν μπροστά σε άδεια καθίσματα.
«Ζητάμε συγνώμη από όλους αυτούς που περίμεναν στις ουρές» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρίο 2016 Mario Andrada και παραδέχτηκε ότι «πρέπει να αναβαθμίσουμε αυτό το κομμάτι των Αγώνων, μεταφέροντας  προσωπικό από τον οργανωτικό τομέα για να επιταχύνουμε τη διαδικασία των ελέγχων και σύντομα η κατάσταση θα είναι καλύτερη».
Υπήρξαν, εξάλλου, αναφορές ότι μία σφαίρα του στρατού πέρασε από την οροφή του κέντρου ιππασίας και προσγειώθηκε στα πόδια ενός φωτογράφου.
Σημειώθηκε κι ένα μακάβριο περιστατικό μετά την τελετή λήξης, καθώς οι θεατές που έφευγαν από το Στάδιο Μαρακανά είδαν έναν νεκρό άνδρα, που είχε πυροβοληθεί έξω από αυτό.
Πυροβολισμοί ακούστηκαν και νωρίς το Σάββατο 6/8 με τους δημοσιογράφους του Αssociated Press να βλέπουν έναν ένοπλο να τρέχει και να φεύγει με ένα αμάξι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης