Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώην πράκτορας CIA: Ακούσιος… πράκτορας της Ρωσίας ο Donald Trump

Πρώην πράκτορας CIA: Ακούσιος… πράκτορας της Ρωσίας ο Donald Trump
Ο Trump «όχι μόνο δεν έχει τα προσόντα για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια», σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της CIA
Ο Vladimir Putin έχει μετατρέψει τον Donald Trump σε πράκτορα για τη Ρωσία, χωρίς ο δεύτερος να το έχει αντιληφθεί.
Την άποψη αυτή εξέφρασε ο πρώην πράκτορας της CIA, Michael Morell, σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στην αμερικανική εφημερίδα New York Times, επισημαίνοντας πως ο Putin «κολάκευσε» τον Trump, υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, σε ζητήματα προς το συμφέρον της Ρωσίας.
Πιο συγκεκριμένα, «στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών, εμείς θα λέγαμε ότι ο ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, στρατολόγησε τον Trump ως πράκτορα της Ρωσίας χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί», έγραψε ο πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Όπως είπε, ο ρώσος πρόεδρος, πρώην πράκτορας και ο ίδιος, ξέρει να χρησιμοποιεί τις αδυναμίες των στόχων του προς όφελός του και το ίδιο φαίνεται πως έκανε και στην περίπτωση του Trump.
Ο ίδιος γνωστοποίησε τις προθέσεις του να ψηφίσει υπέρ της υποψηφίας των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, καθώς, όπως λέει, ο Trump «όχι μόνο δεν έχει τα προσόντα για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης