Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η βρετανική κυβέρνηση καλεί τις ΜμΕ επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιουργεί το Brexit

Η βρετανική κυβέρνηση καλεί τις ΜμΕ επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιουργεί το Brexit
May: «Θέλω οι βρετανικές ΜμΕ να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το Brexit, όπως η πραγματοποίηση εξαγωγών σε νέους προορισμούς»
Η βρετανική κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές ευκαιρίες που δημιουργεί το Brexit, όπως δήλωσε την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Η απόφαση των Βρετανών στο ιστορικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016 να εγκαταλείψει η χώρα τους την Ε.Ε. έχει ήδη προκαλέσει κλυδωνισμούς στην πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη, η οποία φαίνεται να οδεύει προς ύφεση, με την καταναλωτική εμπιστοσύνη να έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα και πολλές επενδύσεις να αναβάλλονται επ' αόριστον.
Η May έχει προγραμματίσει να υποδεχθεί εκπροσώπους των 5,4 εκατ. βρετανικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων, τις οποίες χαρακτήρισε «ραχοκοκκαλιά» του Ηνωμένου Βασιλείου.
«Θέλω να χτίσω μια οικονομία που να λειτουργεί σωστά για όλους και αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να εργαστεί από κοινού με τις μικρότερες εταιρείες και να τις ακούει», τόνισε σε δήλωσή της η May, για να προσθέσει: «Θέλω επίσης οι μικρές εταιρείες απ' όλους τους κλάδους της οικονομίας, να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το Brexit, όπως η πραγματοποίηση εξαγωγών σε νέους προορισμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης