Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hollande: Οι υπερβολές του Donald Trump είναι αηδιαστικές - Εάν τον επιλέξουν οι αμερικανοί θα υπάρξουν επιπτώσεις

Hollande: Οι υπερβολές του Donald Trump είναι αηδιαστικές - Εάν τον επιλέξουν οι αμερικανοί θα υπάρξουν επιπτώσεις
«Οι υπερβολές του σε κάνουν να θέλεις να κάνεις εμετό, ειδικά όταν, ειδικά στην περίπτωση του Donald Trump, μιλάει με άσχημο τρόπο για τη μνήμη ενός στρατιώτη», τόνισε ο γάλλος πρόεδρος
Επίθεση κατά του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, εξαπέλυσε ο γάλλος πρόεδρος, Francois Hollande, σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου, αποκαλώντας τις υπερβολές του αμερικανού δισεκατομμυριούχου «αηδιαστικές».
«Οι υπερβολές του σε κάνουν να θέλεις να κάνεις εμετό, ακόμη και στις ΗΠΑ, ειδικά όταν, ειδικά στην περίπτωση του Donald Trump, μιλάει με άσχημο τρόπο για έναν στρατιώτη, για τη μνήμη του στρατιώτη», είπε ο Hollande σε δημοσιογράφους στο Παρίσι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων AFP.
Ο γάλλος ηγέτης αναφερόταν στην κόντρα ανάμεσα στον Trump και τους μουσουλμάνους γονείς ενός νεκρού αμερικανού στρατιώτη, που έχει προκαλέσει αναταραχή στην κούρσα για την αμερικανική προεδρία, μόλις τρεις μήνες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία του Νοεμβρίου.
Ο Hollande επέκρινε τα «οδυνηρά και εξευτελιστικά σχόλια» του Trump.
«Η Δημοκρατία βρίσκεται πάντα υπό απειλή, καθώς βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσελκύονται από τον απολυταρχισμό», είπε, «ειδικά» στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Εάν οι Αμερικανοί πολίτες επιλέξουν τον Trump, θα υπάρξουν επιπτώσεις, επειδή οι αμερικανικές εκλογές είναι παγκόσμιες εκλογές», προσέθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης