Τελευταία Νέα
Διεθνή

Obama: Απολύτως ακατάλληλος να υπηρετήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump

Obama: Απολύτως ακατάλληλος να υπηρετήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump
Ο Obama κατηγόρησε τον Trump ότι δεν διαθέτει βασική γνώση επί κρίσιμων ζητημάτων στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Ασία
Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, είναι απολύτως ακατάλληλος να υπηρετήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως δήλωσε ευθαρσώς την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 ο σημερινός πρόεδρος της χώρας, Barack Obama από τον Λευκό Οίκο.
Ο Obama πραγματοποίησε τις αιχμηρές δηλώσεις του στον απόηχο του σκανδάλου που έχουν δημιουργήσει τα ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια του Trump προς την οικογένεια Khan ενός μουσουλμάνου στρατιώτη των ΗΠΑ που έχασε τη ζωή του στο πεδίο της μάχης, καθώς και στην προφανή του σύγχυση αναφορικά με τις ακριβείς συνθήκες εισβολής και προσάρτησης της (πρώην) ουκρανικής Χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία.
«Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είναι ακατάλληλος να υπηρετήσει για πρόεδρος... Το αποδεικνύει διαρκώς», τόνισε ο Obama για τον Trump, αναφέροντας ότι δεν έχει διακρίνει ποτέ ξανά την πλήρη ακαταληλλότητα προεδρικού υποψηφίου, παρά τις όποιες διαφωνίες του με τους προηγούμενους Ρεπουμπλικάνους προεδρικούς υποψηφίους John McCain και Mitt Romney.
Ο Obama κατηγόρησε τον Trump ότι δεν διαθέτει βασική γνώση επί κρίσιμων ζητημάτων στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Ασία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την απορία του γιατί επιφανή μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ενώ διαφωνούν με πολλά από τα λεγόμενα και την πολιτική συμπεριφορά του Trump, συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης