Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Buffett κατά Trump: Θα πάω κόσμο στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσει εναντίον του

Επίθεση Buffett κατά Trump: Θα πάω κόσμο στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσει εναντίον του
Ο Trump να δημοσιοποιήσει τις φορολογικές του δηλώσεις είπε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής
Στο πλευρό της Hillary Clinton ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ τον ερχόμενο Νοέμβριο τάσσεται ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Warren Buffett, ο οποίος επιτέθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά του Donald Trump καλώντας τον μάλιστα να δημοσιοποιήσει το συντομότερο δυνατό τις φορολογικές του δηλώσεις.
Ο Buffett υποστήριξε ότι ο Trump δεν δημοσιοποιεί τις φορολογικές του δηλώσεις διότι θέλει κάτι να κρύψει και να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους σχετικά με την επιτυχία του ως επιχειρηματίας αλλά και με την ικανότητα του να βελτιώσει την αμερικανική κοινωνία.
Αφού κατηγόρησε τον Trump για τις πρόσφατες δηλώσεις του υποψηφίου σχετικά με τους μουσουλμάνους γονείς ενός παρασημοφορημένου Αμερικανού στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Ιράκ προστατεύοντας συναδέλφους του, ο Buffett είπε ότι ήθελε να εκπλήξει την Clinton και να «δημιουργήσει μια μικρή βαβούρα« με την ανακοίνωση της έναρξης μιας προσπάθειας να πείσει ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες για τις αμερικανικές εθνικές εκλογές.
«Υπόσχομαι σήμερα ότι την ημέρα των εκλογών θα πάω στα εκλογικά κέντρα τουλάχιστον 10 άτομα τα οποία θα δυσκολεύονταν να πάνε αλλιώς» υπογράμμισε ο Buffett, τονίζοντας ότι  υποστηρίζει τον δικτυακό τόπο «Drive2Vote», ο οποίος συντονίζει μεταφορές στα εκλογικά κέντρα και ότι έχει νοικιάσει όχημα, το οποίο μπορεί να μεταφέρει 32 άτομα για τον ίδιο λόγο.
«Θα ασχοληθώ με το θέμα όλη μέρα.
Θα βγάλω σέλφις, οτιδήποτε χρειάζεται» είπε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, ο οποίος κάλεσε και άλλους Αμερικάνους να πράξουν το ίδιο υπέρ της Clinton.
Η ομιλία αυτή έχει έγινε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της Clinton στην περιφέρεια της Omaha, πατρίδας του Buffett.
«Ο Warren και εγώ θα χορέψουμε στους δρόμους της Omaha μαζί!
Ίσως, αν είμαστε πολύ τυχεροί, να φορέσει και το κοστούμι του Έλβις, ξανά» τόνισε η Clinton.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης