Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χωρίς προβλήματα οι διαδηλώσεις υπέρ του Erdogan στην Κολωνία – Συμμετέχουν 50.000 άτομα

Χωρίς προβλήματα οι διαδηλώσεις υπέρ του Erdogan στην Κολωνία – Συμμετέχουν  50.000 άτομα
Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η διαδήλωση

Σε 50.000 ανέρχεται ο αριθμός διαδηλωτών υπέρ του Τούρκου Προέδρου T. Erdogan στην Κολωνία.
Μάλιστα, η διαδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει ως τις 21:00 (ώρα Ελλάδος), όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξελίσσεται ως τώρα χωρίς προβλήματα.
Πάντως, οι συγκεντρώσεις περιφρουρούνται από δύναμη 2700 αστυνομικών, ενώ από την Δήμαρχο της Κολωνίας, Henriette Reker, έχει δημιουργηθεί επιτελείο κρίσης σε πυροσβεστικό Σταθμό της περιοχής, προκειμένου σε περίπτωση ανάγκης να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.
Στο μεταξύ, στην εκδήλωση παρευρίσκεται, παρά τις προειδοποιήσεις των γερμανικών αρχών, ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας Akif Çağatay Kılıç, ο οποίος έχει μάλιστα γεννηθεί στην Γερμανία.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η διαδήλωση των υποστηρικτών του Τούρκου Προέδρου αποτελεί μήνυμα ενότητας εναντίον των πραξικοπηματιών.
Όπως είπε, «βρισκόμαστε εδώ διότι οι συμπατριώτες μας στην Γερμανία υποστηρίζουν τη Δημοκρατία και τάσσονται κατά της απόπειρας στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι στην Τουρκία όλα τα κόμματα και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αντιτίθενται από κοινού στο πραξικόπημα και θέλουν να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης