Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hillary Clinton: Οι σημερινές προκλήσεις απαιτούν σταθερή ηγεσία για τις ΗΠΑ – Επικίνδυνος και εκρηκτικός ο Trump

Hillary Clinton: Οι σημερινές προκλήσεις απαιτούν σταθερή ηγεσία για τις ΗΠΑ – Επικίνδυνος και εκρηκτικός ο Trump
Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να παρασυρθεί από ένα tweet, δεν του εμπιστεύεσαι τα πυρηνικά σου όπλα είπε η Clinton
Την θέση ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ΗΠΑ απαιτούν σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα διατύπωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα, Hillary Clinton.
Μεγάλο μέρος της ομιλίας της η Clinton, η οποία αποδέχτηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας του Δημοκρατικού Κόμματος για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου, αφιέρωσε στον αντίπαλο της, στον Donald Trump.
Αφού έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει τις ΗΠΑ, μια χώρα η οποία θα είναι λειτουργική για όλους, η Clinton υποστήριξε ότι «όλοι μας γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι είναι αντίθετο για τη χώρα μας.
Ωστόσο, δε φοβόμαστε».
«Δεν θα χτίσουμε τείχος, αλλά μία οικονομία όπου ο καθένας που θέλει θα έχει ένα καλά αμειβόμενο επάγγελμα» τόνισε η Clinton, η οποία περιέγραψε ως «ασταθή» τον Trump, τονίζοντας πως είναι επικίνδυνος και εκρηκτικός.
«Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να παρασυρθεί από ένα tweet
Δεν είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να του εμπιστευτείς τα πυρηνικά σου όπλα» υπογράμμισε η Clinton.
Η ομιλία της έγινε σε τόνο ενότητας, καθώς ζήτησε την υποστήριξη όλων προκειμένου η αμερικανική οικονομία να εξακολουθήσει να ευημερεί, ενώ τάχθηκε υπέρ της επιστήμης και της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης