Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ryanair: Αύξηση +4% στα κέρδη το β΄ τρίμηνο 2016 - Στα 256 εκατ. ευρώ

tags :
Ryanair: Αύξηση +4% στα κέρδη το β΄ τρίμηνο 2016 - Στα 256 εκατ. ευρώ
Αύξηση της τάξεως του +2% σημειώθηκε και στις πωλήσεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1,68 δισ. ευρώ
Άνοδο +4% στα καθαρά κέρδη της για το δεύτερο τρίμηνο του 2016 ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (25/7) η Ryanair, με την αεροπορική εταιρία να εξακολουθεί να διατηρεί τον ίδιο στόχο κερδοφορίας για το σύνολο του οικονομικού έτους, παρά την επικράτηση του Brexit στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, η κερδοφορία της ιρλανδική αεροπορικής εταιρίας διαμορφώθηκε στα 256 εκατ. ευρώ, έναντι 245 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, ενώ αύξηση της τάξεως του +2% σημειώθηκε και στις πωλήσεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1,68 δισ. ευρώ.
Η Ryanair εξακολουθεί να διατηρεί ψηλά τις προβλέψεις της, σε ότι αφορά τα κέρδη του οικονομικού έτους το οποίο ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου, αναμένοντας κερδοφορία μεταξύ 1,37 δισ. και 1,42 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα αύξησε κατά 1 εκατ. τις αρχικές προβλέψεις της για τους επιβάτες που θα μεταφέρει το αντίστοιχο διάστημα, οι οποίοι διαμορφώνονται πλέον στους 117 εκατ.
Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της εταιρίας τόνισαν τους κίνδυνους που υπάρχουν για το υπόλοιπο έτος τόσο λόγω του Brexit, όσο και λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων και των επαναλαμβανόμενων απεργιών, εκτιμώντας ότι οι αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να προσφέρουν μεγαλύτερες εκπτώσεις, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης