Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daily Mail: Οι πρώτες φωτογραφίες του 18χρονου δράστη του Μονάχου - Ήταν διαταραγμένη προσωπικότητα

Daily Mail: Οι πρώτες φωτογραφίες του 18χρονου δράστη του Μονάχου - Ήταν διαταραγμένη προσωπικότητα
Σε έρευνα που έγινε στο πατρικό του σπίτι, βρέθηκαν αναφορές και πληροφορίες για το «πως μπορείς να ξεφαντώσεις πυροβολώντας»
Για ένα ψυχικά άρρωστο νέο κάνει λόγο ο βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε δημοσίευμα της, για τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο, δημοσιεύοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία του.
Όπως αναφέρει, ο 18χρονος Ali David Sonboly είχε εμμονή με τα όπλα, ενώ λίγο πριν αρχίσει να πυροβολεί, ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί bullying επί 7 χρόνια.
Αναφορές της αστυνομίας τον χαρακτηρίζουν «διαταραγμένη προσωπικότητα» καθώς σε έρευνα που έγινε στο πατρικό του σπίτι, βρέθηκαν αναφορές και πληροφορίες για το «πως μπορείς να ξεφαντώσεις πυροβολώντας» ενώ διάβαζε ένα βιβλίο για το «γιατί τα παιδιά σκοτώνουν». Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού υπουργείου εσωτερικών, ο 18χρονος ήταν θαυμαστής του Νορβηγού μακελάρη Breivik που σκόρπισε το θάνατο το καλοκαίρι του 2011 σε παραθεριστικό  κέντρο στη Νορβηγία.

This is the first photograph of Munich maniac Ali David Sonboly (pictured) who brutally killed nine people in Munich during a rampage on Friday

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης