Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπριος πρώην βουλευτής: Το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία έπρεπε να απελευθερώσουμε τα Κατεχόμενα

Κύπριος πρώην βουλευτής: Το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία έπρεπε να απελευθερώσουμε τα Κατεχόμενα
Ο κ. Ρότσας υποστήριξε πως οι Κύπριοι θα μπορούσαν να συλλάβουν σαν αιχμαλώτους και τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες που βρίσκονται στη νήσο
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Κύπρο και όχι μόνο οι δηλώσεις πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, σχετικά με το (αποτυχημένο) πραξικόπημα στη γειτονική Τουρκία.
Ειδικότερα, ο κ. Χρήστος Ρότσας ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Πολίτης 107.6» πως εάν η Λευκωσία ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη την 15η Ιουλίου, θα μπορούσε να ανακαταλάβει τα Κατεχόμενα.
Μάλιστα, υποστήριξε πως οι Κύπριοι θα μπορούσαν επίσης να συλλάβουν σαν αιχμαλώτους και τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες που βρίσκονται στη νήσο.
Στη συνέχεια, οι αιχμάλωτοι θα μεταφέρονταν στο αεροδρόμιο Πάφου και στο ηλεκτροπαραγωγό σταθμό στο Βασιλικό έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν ως «ανθρώπινες ασπίδες» κατά της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Καταλήγοντας, ο πρώην βουλευτής τόνισε πως η Άγκυρα δεν θα ήταν ικανή να αντιδράσει στα παραπάνω «γιατί θα είχε ηττηθεί», ενώ επισήμανε πως «το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία υπήρξε μια ευκαιρία η οποία είναι άγνωστο αν θα εμφανιστεί και πάλι»…

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης